sponsoren

Facebook website
Mulders de buitenspecialist
Rabobank Sittard-Geleen
KDV Twinnie
VV de Doale
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te tonen.

 • Inschrijven

  1. Ja, maar kinderen onder de 16 moeten het inschrijfformulier wel laten ondertekenen door een ouder.

  2. Ja, u kunt zich ook nog op de dinsdag (23 juni) inschrijven. We starten tussen 18:00 en 19:00 uur met wandelen. Vanaf 17:30 uur is de start locatie open en kunt u zich inschrijven.

  3. Iedereen mag deelnemen!
   Wel is het zo dat kinderen onder de 12 alleen onder begeleiding van een volwassene mogen meelopen en dat het inschrijfformulier moet worden ondertekend door een volwassene op het moment dat de deelnemer op het moment van inschrijven jonger dan is 16 jaar.

  4. Hiet is een vierdaagse dus het liefste hebben we dat je 4 dagen mee wandeld. Echter stel je wilt een dag meelopen met iemand anders dan kun je op de dag zelf een dagkaart kopen voor €2,- Deze kaart is dan alleen op deze dag geldig.

    

  5. In aanmerking voor korting komen groepen die zich inschrijven als groep en tenminste bestaan uit 4 personen, zij betalen geen €5,- maar €4,- per persoon.

   Indien je lid bent van de wandelbond KWBN dat heb je recht op €1,- korting. De korting krijg je alleen als je het pasje van de KWBN laat zien.

  6. Je dient te betalen op het moment dat je de start/stempelkaart komt ophalen op dinsdag 23 juni vanaf 17:30 uur, er kan alleen contant betaald worden.

   Let op, indien je je van te voren inschrijft neem dan het inschrijf formulier dat je via de email hebt ontvangen dan mee, dit scheelt tijd met de registratie.

 • Routes

  1. Ja, mits kort aangelijnd. Op deze manier willen we vermijden dat andere last hebben van de hond of de lijn tussen u en uw huisdier.

  2. De routes zijn voor het overgrote deel geschikt voor Nordic Walking; bepaalde stukken (door het bos) wellicht iets minder.
   Wel vragen we de Nordic Walkers nadrukkelijk om goed op te letten en niet de andere wandelaars te hinderen met de stokken. In het begin van de wandelingen, als de dichtheid van wandelaars nog groot is, is het misschien raadzaam de stokken nog even niet te gebruiken.

  3. Natuurlijk. Er lopen heel veel kleine kinderen mee. We hebben de tochten zo gemaakt dat er onderweg voldoende leuke dingen te zien zijn. Daarnaast hebben we een tocht van 2,5 km en dat moet voor de meeste kleine kinderen wel te doen zijn.

 • Tijden

  1. Ja, de wandelaars dienen om 21.30 uur binnen te zijn.

  2. De wandelaars vertrekken tussen 18.00 en 19.00 uur.
   De eindtijd is 21.30 uur, dan moet je binnen zijn.

   Op de vrijdag wordt je hartelijk ontvangen en kan er direct gefeest worden op het blarenbal.